ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CLASS300X13E WIFI WHITE ΟΘΟΝΗ 2K

Κωδικός: 2673504

Κωδικός Κατασκευαστή: 344642

Διαθέσιμο μετά από παραγγελία

Τελική Τιμή 422,96 € 802,44 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25 τεμαχίων, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η Class 300X13E είναι η νέα έξυπνα συνδεδεμένη οθόνη που συνδυάζει μοντέρνο design και καινοτομίες χάρη στη δυνατότητα επικοινωνίας της με smartphone. Η ενσωματωμένη τεχνολογία wi-fi επιτρέπει τη σύνδεση με το smartphone σας και σε συνδυασμό με την ειδική εφαρμογή Door Entry App, μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα θυροτηλεόρασης από το κινητό σας με εύχρηστο και λειτουργικό τρόπο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: Σύνδεση με smartphone, Έλεγχος κλειδαριάς, Έλεγχος φωτισμού κλιμακοστασίου, Λειτουργία Professional studio &Λειτουργία γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων
Ενδοεπικοινωνία: Η λειτουργία ενδοεπικοινωνίας επιτρέπει τη συνομιλία έως 3 λεπτά ανάμεσα σε οθόνες ή θυροτηλέφωνα στο ίδιο ή σε διαφορετικά διαμερίσματα
Οθόνη: LCD Οθόνη αφής 7”
Τοποθέτηση: Επίτοιχη & Επιτραπέζια
Χρώμα: Λευκό

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CLASS300X13E WIFI WHITE ΟΘΟΝΗ 2K
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ