Συχνές Ερωτήσεις

Επισκέφτηκα το eDendrinos Store για πρώτη φορά και θέλω να κάνω αγορά. Τι χρειάζεται;

Για να μπορέσετε να προβείτε σε αγορά, θα πρέπει απαραίτητα να είστε μέλος του eDendrinos Store. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε εγγραφή με τα προσωπικά σας στοιχεία. Επιλέξτε το σύνδεσμο "ΕΓΓΡΑΦΗ" που βρίσκεται στο επάνω μέρος δεξιά της σελίδας και συμπληρώστε τα ζητούμενα πεδία. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail με τα στοιχεία εισόδου σας στο eDendrinos Store. 
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε εγγραφή, ολοκληρώστε την παραγγελία σας βάζοντας όλα τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι και ολοκληρώστε απευθείας την παραγγελία σας, "ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ", συμπληρώνοντας μόνο το μαιλ που θα σας σταλεί η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Είμαι πελάτης αλλά έχω χάσει τα προσωπικά στοιχεία εισόδου στον λογαριασμό μου. Τι πρέπει να κάνω;

Mεταβείτε στη σελίδα εγγραφής, επιλέξτε το link "ξέχασα τον κωδικό μου" και συμπληρώστε το e-mail το οποίο χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Επιλέγοντας “αποστολή στο email” θα λάβετε τα στοιχεία εισόδου στοe-mailσας. Στην περίπτωση που δεν θυμάστε το e-mail σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στο e-mail [email protected], τηλ, 2107011000, 210.7511873 & 210.7512898

Μπορώ να ανοίξω δεύτερο λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail;

Κάθε e-mail είναι μοναδικό και ισχύει για έναν μόνο λογαριασμό. Παρακαλούμε να μην δημιουργείτε νέους λογαριασμούς που αφορούν τον ίδιο χρήστη. Για οποιαδήποτε αλλαγή στοιχείων της καρτέλας σας, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου στο e-mail [email protected], τηλ, 2107011000, 210.7511873 & 210.7512898

Για να αγοράσω ONLINE πρέπει να έχω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ; Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Η χρήση πιστωτικής κάρτας ONLINE δεν αποτελεί τον μοναδικό τρόπο εξόφλησης από το eDendrinos.gr. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τους 4 ακόλουθους τρόπους:

  • Με πιστωτική κάρτα online ή στο κατάστημα 

  • Με αντικαταβολή στον μεταφορέα. Το κόστος είναι στα 3€

  • Με τραπεζική κατάθεση (Εθνική Τράπεζα, Eurobank).

  • Τοις μετρητοίς στο κατάστημα