ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΑΛΩΔΙΟ ΗDΜΙ-ΗDΜΙ 1.3 3Μ. ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΕΠΑΦΗ LΝC

Κωδικός: 2754505

Κωδικός Κατασκευαστή: 04.001.0183

Διαθέσιμο μετά από παραγγελία

9,08 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΩΔΙΟ ΗDΜΙ-ΗDΜΙ 1.3 3Μ. ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΕΠΑΦΗ LΝC

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI-HDMI 1.4 ΜΠΛΕ/ ΕΠΙΧΡΥΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ BLISTER 3m COMP
Λεπτομέρειες: Kαλώδιο HDMI σε HDMI 1.4V M/M 30AWG Καθαρός χαλκός High speed with Ethernet, 3D TV 3.0m Επίχρυσες επαφές Audio return channel

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΚΑΛΩΔΙΟ ΗDΜΙ-ΗDΜΙ 1.3 3Μ. ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΕΠΑΦΗ LΝC
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.