ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

GREENUP ACCESS ΠΡΙΖΑ ΚΙΤ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 090470 LEGRAND

Κωδικός: 4186630

Κωδικός Κατασκευαστή: 090470

Διαθέσιμο μετά από παραγγελία

Τελική Τιμή 111,60 € 223,20 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιούνται για την ασφαλή φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε Mode 2 (ή σε Mode 1). Συνδέονται με τον ηλεκτρικό πίνακα της εγκατάστασης με αποκλειστική γραμμή ελάχιστης διατομής 3x2,5mm2 (1 γραμμή ανά πρίζα φόρτισης). Προτεινόμενο ύψος τοποθέτησης: 1,30m από το έδαφος. Κατάλληλες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: Μονοφασικές πρίζες φόρτισης - 230V
Τύπος: Green Up kit πρίζα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗGREENUP ACCESS ΠΡΙΖΑ ΚΙΤ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 090470 LEGRAND
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.