ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΗ ΜΥΤΗ -ΜΠΕΚ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 3002/5000 2.8mm

Κωδικός: 2444391

Κωδικός Κατασκευαστή: 075965

Άμεσα διαθέσιμο

8,18 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΗ ΜΥΤΗ -ΜΠΕΚ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 3002/5000 2.8ΜΜ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: Για τα Gluematic 5000 και 3002, ιδανικά για εφαρμογή ακριβείας σε δύσκολα σημεία.
Λεπτομέρειες: Μεγάλο ακροφύσιο 2.8 mm Ø

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΗ ΜΥΤΗ -ΜΠΕΚ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 3002/5000 2.8mm
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.