ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΒΟΗΘ.ΕΠΑΦΗ ΑΥΤΟΜ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΡΕΛΕ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΗΑGΕR MZ915

Κωδικός: 6207215

Κωδικός Κατασκευαστή: MZ915

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

Τελική Τιμή 124,54 € 226,44 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΟΗΘ.ΕΠΑΦΗ ΑΥΤΟΜ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΡΕΛΕ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΗΑGΕR

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: Βοηθητικό εξάρτημα ενσύρματης τηλεντολής από μπουτόν και διακόπτες εκτός πίνακος. Για το χειρισμό ρελέ διαφυγής και αυτόματων ασφαλειών από απόσταση ή /και για την αυτόματη επαναφορά τους
Λεπτομέρειες: με αυτόματη επαναφορά για ρελέ διαφυγής εώς 100Α και μονοπολικές ή διπολικές αυτόματες ασφάλειες έως 63Α
Τύπος: Βοηθητικό εξάρτημα αυτόματης επαναφοράς

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΒΟΗΘ.ΕΠΑΦΗ ΑΥΤΟΜ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΡΕΛΕ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΗΑGΕR MZ915
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.