ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ BUS 2Κ 2 ΔΙΑΜ/ΤΩΝ - 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΛΕΥΚΟ 7 ΟΘΟΝΗ CTC 037213

Κωδικός: 2660613

Κωδικός Κατασκευαστή: 037213

Διαθέσιμο μετά από παραγγελία

Τελική Τιμή 410,28 € 667,12 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα μόνιτορ δεν χρειάζονται ρεύμα, στο ίδιο μπουτόν κλήσης έχουν ενδοεπικοινωνία μεταξύ τους και είναι και κουδούνια ορόφου. Η συνδεσμολογία είναι με 2 καλώδια οποιουδήποτε τύπου, έως 4 μόνιτορ παράλληλα σε κάθε μπουτόν και 4 μπουτονιέρες παράλληλες. Διατίθεται και σε χρωμα Μαύρο

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ BUS 2Κ 2 ΔΙΑΜ/ΤΩΝ - 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΛΕΥΚΟ 7 ΟΘΟΝΗ CTC 037213
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.