ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ DIMPLEX VFM 200

Κωδικός: 2638602

Κωδικός Κατασκευαστή: VFM200

Διαθέσιμο μετά από παραγγελία

Τελική Τιμή 730,00 € 1.010,60 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ DΙΜΡLΕΧ VFΜ 200

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το αερόθερμο με ενσωματωμένο ανεμιστήρα και φωτοβολταικό πάνελ, επίτοιχη βάση στήριξης, βαλβίδα αέρα (τάπερ), εύκαμπτο σωλήνα σύνδεσης, καλώδιο διακόπτη on/off
Απόδοση: 67%
Βάρος γρ: 15
Διαστάσεις boiler: 197,4χ100,4χ5,5
Εγγύηση: 5 χρόνια
Ισχύς: 1400
Κάλυψη Χώρου: max 100m²
Κατανάλωση Ενέργειας: 1340 ανά έτος
Συντήρηση: Καθάρισμα (μετά από 15 χρόνια)
Φωτοβολταϊκά Πάνελ: Ισχύς 12W

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ DIMPLEX VFM 200
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.