ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ 230V 50m² ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TG501A HA

Κωδικός: 5203614

Κωδικός Κατασκευαστή: TG501A

Διαθέσιμο σε 3-10 μέρες

Τελική Τιμή 32,91 € 59,81 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H ανίχνευση καπνού γίνεται μέσω σκέδασης του φωτός υποβοηθούμενης από μικροελεγκτές για την αποφυγή σφαλμάτων. Λειτουργούν μεμονωμένα ή σε συνεργασία μεταξύ τους μέχρι και 40 ανιχνευτές.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: με δυνατότητα διασύνδεσης
Εμβέλεια: 50m2
Τάση: 230V με εφεδρεία,
Τύπος: Αυτόνομος ανιχνευτής καπνού
Χρώμα: Λευκό

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ 230V 50m² ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TG501A HA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.