ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ 28x28 ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΙΚΑ

Κωδικός: 6738208

Κωδικός Κατασκευαστή: ΑΚ-ΑΜ-002

Άμεσα διαθέσιμο

0,13 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε είναι άνω των 25, μπορείτε να ζητήσετε ειδική τιμή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα Λίστας Προσφορών προσθέτοντας προϊόντα πατώντας στο κουμπί ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ 28Χ28 ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EXTRA: Αυτοκόλλητες βάσεις δεματικών, εισέρχονται και από τις δύο πλευρές για εξοικονόμηση χώρου
Λεπτομέρειες: Επιπλέον υποδοχή βίδας στο κέντρο για δύσκολες επιφάνειες
Μήκος: 20
Πλάτος: 20

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ 28x28 ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΙΚΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής και παραλαβής είναι οι παρακάτω.

Παράδοση στον χώρο σας με Courier
Ο χρόνος παράδοσης κυμένεται από 24 εως 48 ώρες, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από εμάς, θα λάβετε στο email σας το tracking number καθώς και την εταιρεία courier με την οποία θα αποσταλούνε τα προϊόντα στον χώρο σας.
Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.
Υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) σε αυτή την υπηρεσία. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.